EXPRESSZ VÍZKŐOLDÓ HASZNÁLATA

Szűrő

X

Kereső


EXPRESSZ VÍZKŐOLDÓ HASZNÁLATA

Felhasználási javaslat 

EXPRESSZ vízkőoldó természetes hatású termék.

A szükséges mennyiséget ecseteléssel, szivacsos hengerléssel, törlőkendővel, vagy más nedvesítéssel is felviheti a tisztítandó felületre. Ha a vízkövet víz fedi el, akkor a terméket négy-, ötszörös hígításig keverheti a tartályba. Ennél nagyobb mértékű hígításra is szükség lehet edények, tartályok, kávéfőzők esetén, de ekkor a folyamat lassúbb lesz. A vízkőmentesítés folyamata gyors, vastagabb réteg esetén szükség lehet a termék pótlására. Edények falán lévő vízkő eltávolításának folyamatakor jól hallható lesz a pezsgés, az intenzitásának csökkenése a folyamat végét vagy hatóanyag fogyását jelzi. Erre választ kap termék pótlását követően.

A törölhető felületekről a többszörös hígítással gyorsan eltávolítja az EXPRESSZ vízkőoldó a lerakódott vízkövet, és a tisztító hatása miatt más szennyeződéseket is. Szórványos, a  felületen  alig látható vízkő eltávolítására elegendő a négy-, ötszörös hígítású termékkel az egyszeri törlés, majd a gyors  és vizes öblítés.

A felületen maradt terméket alapos öblítéssel el kell távolítani. A kezelés egyes műanyagoknál színtónus módosulást okozhat, ezért célszerű a tesztpróbát elvégezni. Más anyagokon gyakorlat, tapasztalat hiányában, mindenképpen célszerű a használatra vonatkozó próbát elvégezni.
Vissza az előző oldalra!

CLAUDIA ZRT. - Magyar