Igényfelmérés-bértöltés

Sajátmárkás termékeink mellett, megrendelőink igényeihez igazodva bértöltéssel is foglalkozunk. Ha kell, kis tételben, külön receptura szerint összeállítjuk, lepalackozzuk és házhoz szállítjuk a terméket.

Tanácsadás

Készséggel állunk rendelkezésére és adunk felvilágosítást a hatályos jogszabályokról, minden tudnivalóról, amire közös munkánk során szüksége lehet.
Megosztjuk Önnel tapasztalatainkat, elmondjuk, hogy milyen adatokat kell feltüntetni egy adott termék címkéjén, ellátjuk töltési, palackozási, csomagolási tanácsokkal.
Munkatársaink szakértelmét a szolgálatába állítjuk!

Logisztika

Termékeinket korszerű, magasállvány-rendszerrel beépített, fűthető, a környezet-, a tűz- és a munkavédelmi előírásoknak egyaránt megfelelő raktárakban tároljuk.

A szombathelyi ipari parkban lévő, jól megközelíthető tágas telephelyünkön a nagyobb kamionok közlekedése ki- és lerakodása is kényelmesen megoldható.

A vevői igényeknek megfelelően a kért árut a megrendelésétől számítva 3-4 napon belül vagy saját gépkocsival, nagyobb mennyiség esetén pedig megbízható partnereink közreműködésével szállítjuk.

 
BemutatkozáslElérhetőségeklTechnológialFelkészültség, gépparklTermékeklSzolgáltatásoklGYIKlPartnereinklHírek